doedagen

Elk jaar ontvangt het Fioretti College in de derde week van januari 700 leerlingen uit groep 8. Die leerlingen zijn afkomstig van 25 basisscholen uit Veghel, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariaheide, Erp, Keldonk, Zijtaart, Eerde, Heeswijk, Dinther, Vorstenbosch en Loosbroek.

De leerlingen komen ‘s morgens op school en krijgen een rondleiding. Daarna doen ze aan percussie en nemen ze deel aan leuke workshops op het Zorg & Welzijn plein of maken ze een techniekwerkstuk. Het doel is om leerlingen kennis te laten maken met de school en het onderwijs dat daar plaatsvindt, terwijl de hele school gewoon in bedrijf is.

De Doedagen vinden plaats van 15 t/m 19 januari 2024 (m.u.v. 18 januari). Via de basisschool hoor je op welke dag je naar de Doedag op het Fioretti College gaat.

Als jouw basisschool niet in de gelegenheid is om de Doedagen te bezoeken, kom dan samen met je ouders kijken op woensdagmiddag 17 januari, tussen 14.00 en 16.00 uur.

AANMELDEN VOOR EEN DOEDAG?

Sta jij te poppelen om deel te nemen aan de individuele Doedag 17 januari? Je bent van harte welkom en laten je graag onze mooie school zien!